Pohodne Luft Nogavice – Sezonske

14,90  10,00  z vključenim DDV

Materiali:  

  • 92 % Najlon
  • 8 % Elastan

Številke : 35-38, 39-42,  43-46

Spol: UNIVERZALNE

Barva: NEON-RUMENA; NEON-ROZA; MODRA

Počisti

Luftove najnovejše športne nogavice, so zasnovane za popolno udobje in učinkovitost med vašimi dnevnimi aktivnostmi. Posebej ustvarjene za prihajajočo jesen.

Ne glede na tip vadbe, nogavice ohranjajo nogo suho in v popolnem udobju. Z okrepljeno oporo stopalnega loka te nogavice nudijo stabilnost in zmanjšujejo utrujenost stopala, kar vam omogoča, da se osredotočite in uživate v trenutku. Kjerkoli že ste!

Luftove nogavice dihajo saj spodbujajo kroženje zraka in preprečujejo pregrevanje med hojo. Zagotavljajo tesno prileganje in ostanejo na mestu.

Vedno.

Luft nogavice so na voljo v različnih živahnih barvah in vam omogočajo, da izrazite svoj edinstven slog in hkrati ostanete na vrhuncu svojega športnega stajlinga. Izdelane so iz visokokakovostnih, trpežnih materialov in so narejene tako, da prenesejo zahtevne aktivnosti in pogosta pranja.

Ne glede na to, ali greste v telovadnico, na LUFT, tečete na stezi ali se ukvarjate z ekipnimi športi, so naše športne nogavice popoln spremljevalec vašega aktivnega življenjskega sloga.

Ker podpiramo domačo proizvodnjo so tudi narejene v Sloveniji.

Izboljšajte svojo športno zmogljivost z udobjem, podporo in stilom naših novih športnih nogavic – vaša stopala vam bodo hvaležna.

Velikost

35-38, 39-42, 43-46

Barva

Neon-Rumena, Neon-Roza, Modra

Mnenja

Še ni podanih mnenj

Be the first to review “Pohodne Luft Nogavice – Sezonske”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja