...

Luft

BLOG - vse o pohodništvu

Kaj je dobro vedeti pri izbiri otroških pohodnih čevljev!

Otroci so radovedni, polni energije in pripravljeni na raziskovanje, zato je pomembno, da pričnete njihove pohodniške dogodivščine z ustrezno opremo. Pri izbiri pravih pohodnih čevljev za otroke je treba paziti na več dejavnikov, ki zagotavljajo udobje, varnost in optimalno izkušnjo na poteh. 

Pohodništvo v Sloveniji: odkrijte lepote narave in koristi za zdravje

Pohodništvo je ena najbolj priljubljenih dejavnosti v Sloveniji, kjer se lahko sprehodite po slikovitih poteh med gorskimi vrhovi, čudovitimi dolinami in bujnimi gozdovi. V tem blogu bomo raziskali, zakaj je pohodništvo tako pomembno za nas, kako vpliva na naše zdravje ter odkrili nekaj najlepših gorskih ciljev v tej prekrasni deželi.

Kako se je vse skupaj začelo ? Luftarska Zgodba

Moje ime je Tina in še pred nekaj meseci si nisem mislila, da bom napisala svojo luftarsko zgodbo. Kot majhna punčka nisem rada hodila v hribe. V spominu so mi ostali sobotni izleti z babico, ki nas je vozila na bližnjega Jošta. To je bil za nas cel podvig. Pri krokodilu smo že jedli prvo malico. Nekaj malega sem prehodila tudi s starši, v srednji šoli pa sem poslala k vragu vsak športni dan v hribih. Od mene je bilo slišati le zvrhan koš pritoževanja.

Seraphinite AcceleratorBannerText_Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.