All Posts

program_december16

Še en LUFt nas čaka letos, in sicer bo tokrat v petek, 23. 12. 2016 od 17.00 do 22.00. Ja prav ste prebrali, večerni LUft bo. To pa zato, da bo vzdušje bolj praznično in, da nas bo lahko obiskal Božiček :) Ves program bo letos na Cankarjevem trgu.

  • Tržnica unikatnih izdelkov (17.00 – 22.00), kjer bo Božiček lahko nakupil še zadnja darila izpod rok naših ustvarjalcev
  • Ob 17.30 Ana Mraz – na obisk v praznično Škofjo Loko tudi letos prihaja Ana Mraz z dvema predstavama. Prva predstava PALAČINKE A LA MARCEL (Sebastien Fraboulet, FRA) bo ob 17.30: Marcel je odličen palačinkar, ki izvira iz več stoletne tradicije francoskih kuharjev in pekov palačink. Malo ošaben in prepričan v svoje izredno mojstrstvo, se je preselil v Slovenijo in se naučil par domačih besed. Svoj avto je pretvoril v popotno prodajalno palačink in sedaj čaka na otvoritev svojega lokala in prve kupce, da si obližejo prste ob njegovih slanih in sladkih palačinkah. Seveda pa se ob peki palačink pripeti marsikaj…Predstava ima dva dela – zabavni lutkovni predstavi sledi degustativni del, ko si veliki in mali obiskovalci lahko dejansko privoščijo odlične palačinke!
  • Ob 18.45  Obisk Božička – za ta čas se spodobi, da Božiček preveri ali so bili otroci res pridni. Z njim bodo lahko zapeli pesmico ali de in mu prišepnili svoje želje …
  • Ob 20.00 Koncert Las Cuerdas – za vzdušje in boljše počutje nam bo večer popestrila glasba, ki je mešanica latino rocka, ska. Skupina Las Cuerdas je multinacionalne sestave, saj jo sestavljajo glasbeniki iz Slovenije, Kube in Argentine. LUFTno vzdušje zagotovljeno!
  • Ob 20.45 Ana Mraz – Ognjena predstava v izvedbi Ank Piromank: Ognjeno plesni performance Ank Piromank vas bo očaral, začaral in ožgal po prstih… če si boste drznili priti preblizu.

Vzporedno bo potekala Grajska gostija od 17.00 do 22.00 za lačne želodčke in predpraznični klepet s prijatelji, znanci, sorodniki, … mogoče pa celo z Božičkom :).

OPOMBA: Dogodek je brezplačen! Djabe, for free!

Veselimo se vaše družbe!