All Posts

program_dec15

Še en LUFt nas čaka letos, in sicer v soboto, 19. 12. 2015 od 17.00 do 22.00. Ja prav ste prebrali, večerni LUft bo. To pa zato, da bo vzdušje bolj praznično in, da nas bo lahko obiskal Božiček :)

  • Tržnica unikatnih izdelkov (17.00 – 22.00), kjer bo Božiček lahko nakupil še zadnja darila izpod rok naših ustvarjalcev
  • Ob 17.00  Obisk Božička – za ta čas se spodobi, da Božiček preveri ali so bili otroci res pridni. Z njim bodo lahko zapeli pesmico ali de in mu prišepnili svoje želje …
  • Ob 18.00 Ana Mraz – letos nas poleti nas je obiskala Ana LUFtna, tokrat pa na obisk v praznično Škofjo Loko prihaja Ana Mraz. Na voljo bosta dve predstavi, prva ob 18h Trio Šardone – Ala Kart: Sedite in uživajte v glasbi po svojem okusu. Šef strežbe in njegova pomočnika vam servirajo sveže skladbe, sproti in pred vašimi očmi. Okusite še nikoli slišano, po vašem naročilu! Pozor, predstava je včasih neslana in vsebuje jajca! Predstava, ki gledalcem izpolnjuje glasbene želje, na znano glasbo a z imroviziranimi besedili, povzdiguje ulično glasbo na nesluteno raven.
  • Ob 18.30 Koncert Neža&Urban – za vzdušje in boljše počutje bosta poskrbela Neža&Urban s posebnim božično obarvanim koncertom.
  • Ob 20.00 pa vas čaka še predstava Pajkovka na Mestnem trgu: Pajkovka je najprej izvrstna instalacija, iz kovinskih cevi sestavljena skulptura v obliki pajka, velikosti cca
    3 x 2 m. Okoli nje je spletena mreža iz kovinskih žlebov. Ko se začne predstava, se ob živi glasbi pojavita dve bitji, nenavadni in predvsem gibalni/plešoči, ki v medsebojnem plesu igrata z ognjem – mreža gori, v zrak poletijo iskre, dokler celotna scena ne gori, žari in trepeta v ognjenih zubljih.

Vzporedno bo potekala Grajska gostija od 17.00 do 22.00 za lačne želodčke in predpraznični klepet s prijatelji, zananci, sorodniki, … mogoče pa celo z Božičkom :).

OPOMBA: Dogodek je brezplačen! Djabe, for free!

Veselimo se vaše družbe!