All Posts

program_junij

9. LUFt – nedelja, 15. junij 2014, od 9.00 do 13.00 Mestni trg, Škofja Loka

Prvi letošnji LUFt je za nami … Imeli smo se super! LUFtarke pa ne počivamo, zato vas že vabimo na naslednji LUFt, ki bo, tokrat izjemoma, v nedeljo, 15. 6. 2014 od devetih do enih na Mestnem trgu v Škofji Loki. Pripravili smo cel kup dogajanja:

  • Tržnica unikatnih izdelkov – čakali vas bodo sami zanimivi izdelki in ustvarjalci. Na www.luft.si ali na https://www.facebook.com/luftfestival si lahko preberete tudi več o ustvarjalcih. Trgujemo od 9h do 13h.
  • Zelemenjava –  prvič smo se zelo zabavali, verjamemo, da nam bo menjavanje semen, sadik, plodov, izdelkov, nasvetov, ipd. v drugo šlo še boljše. Sploh, ker so že aktualni tudi prvi pridelki! Zelemenjavali bomo od 9h do 12h.
  • Izmenjava oblačil – poletje je že skoraj tu! Hkrati pa tudi odlična priložnost, da pospravite in osvežite svojo omaro. Na zadnjem LUFtu smo izmenjali vse! Vabljeni na izmenjavo od 9h do 13h.
  • EKO delavnica – za otroke, za otroke s starši, za malo večje otroke pa tudi za dedke, babice, tete in strice, ki bi radi z otroki preživeli ustvarjalno urico. Izdelovali bomo magnete iz kamenčkov, ki jih bomo najprej preoblekli v barve, vzorce, slikice, ipd. Ob 10h na Mestnem trgu! Pridite, zabavno bo!
  • Plesna delavnica za otroke  – Tokrat bomo dobro poskrbeli za male junake in junakinje. Ob 11h jih bosta Pika in Poka skozi ples in glasbo popeljali skozi čudoviti svet narave, kjer se otroci srečajo z različnimi pojmi ljubezni; ljubezen do narave,  do družine, prijateljev, sošolcev, do živali in na splošno opišejo kaj vse imamo v življenju radi. Otroci bodo v delavnici skozi različne zvrsti glasbe aktivno sodelovali ter spoznavali raznovrstne plesne korake.
  • Spremljevalni program: razne kulinarične dobrote, dobra glasba, za žilico dobrodelnosti: zbiranje materiala za zavetišča. Od 9h do 13h.

OPOMBA: Vse delavnice so brezplačne, zastonj, for free, djabe, … :) Čisto zares! :) Za izkoristit! Se vidimo na LUFtu!