All Posts

program_oktober

Za vas pripravljamo:
Že tradicionalne:
Tržnico unikatnih izdelkov – čakali vas bodo sami zanimivi izdelki in ustvarjalci. Na www.luft.si ali na https://www.facebook.com/luftfestival si lahko preberete tudi več o ustvarjalcih. Trgujemo od 9h do 18h.
Izmenjavo oblačil – razprodaje so mimo. Mi pa vam ponujamo osvežitev vaše garderobe z novimi, starimi kosi. Izmenjali bomo vse, do zadnjega kosa! Vabljeni na izmenjavo od 9h do 18h.
Grajska gostija – Na Loškem gradu vas bodo čakali tako lokalni ponudniki kulinaričnih dobrot, kot tudi nekateri ponudniki svetovnih kuhinj. Dobimo se od 15h do 20h na Loškem gradu.

Poleg tega pa še zanimiv spremljevalni program in delavnice:
Športne igrarije s ŠD Partizan… ob 9h!
Otroške delavnice – tokrat bodo likovno obarvane. Ustvarjamo in se zabavamo od 9h dalje!
Pletilska kooperativa Breja Preja te lepo vabi na Štrikeraj kafe, kjer bomo pletli, kvačkali, se družili, sladkali in kofetkali. Na voljo bo kakšna volna, pletilke ter kvačke. Dobimo se ob 10h na štengah na Cankarjevem trgu!
Predstava AEIOU – predstava za malčke v Sokolskem domu ob 16.30! Število mest je omejeno, zato prijave sprejemamo na mail: festival.luft@gmail.com. OPOMBA: vstopka! Za otroke 4€ za odrasle 6 €. Več o predstavi najdete na: www.aeiou.si

•Spremljevalni program: dobra glasba, za žilico dobrodelnosti: zbiranje materiala za zavetišča. Od 9h do 18h.
OPOMBA: Vse delavnice so brezplačne.

Se vidimo na LUFtu!

*V primeru slabega vremena dogodek odpade. Predstava Ti in Jaz bo potekala v vsakem vremenu (Sokolski dom, mala dvorana)!