All Posts

program_avgust

 

No pa je spet mesec naokoli in čas za LUFt! Od julija dalje LUFt ni več samo umetniški festival, pač pa se je razvil v art&food market, ki je pod svoje okrilje sprejel Grajsko gostijo. Avgustovski LUFt bo izjemoma popoldanski, da nam ne bo preveč vroče. Poskrbeli bomo, za obilo dogajanja in živahno poletno vzdušje, zato vas vabimo v našo družbo v soboto, 9. 8. 2014 od 17h do 23h na Mestni trg v Škofji Loki. Za vas pripravljamo:

Tržnico unikatnih izdelkov – čakali vas bodo sami zanimivi izdelki in ustvarjalci. Trgujemo od 17h do 23h.
Izmenjavo oblačil – razprodaje so mimo. Mi pa vam ponujamo osvežitev vaše garderobe z novimi, starimi kosi. Izmenjali bomo vse, do zadnjega kosa! Vabljeni na izmenjavo od 17h do 23h.
ZELEMENJAVA – vrtovi so polni, slive bodo kmalu, kuhajajo se marmelade, … Idealna priložnost, dasvoje pridelke in izdelke zamenjate. Od 17h do 20h!
ŠPORTNO POPOLDNE S ŠD PARTIZAN – tokrat smo za vas pripravili tri športne aktivnosti. Pričeli bomos HIIT-om, visoko intenzivnim intervalnim treningom, ki s kombinacijo kompleksnih vaj z lastno težo ali pripomočki dvigne srčni utrip in poskrbi za topljenje maščob še dolgo po vadbi. Nadaljevali bomo s pilatesom – vadbo, ki poskrbi za vaše mišice trupa, poskrbi za lepšo držo, gibljivost, odpravi bolečine v križu in naredi lepe dolge mišice. Na koncu bomo še plesali. V plesni delavnici se bomo naučili preprosto koreografijo za Flash Mob, ki bo izveden 20. septembra v Škofji Loki, kot tudi po celi Evropi v okviru evropske kampanje MOVE Week (Teden gibanja). Aktivnosti so primerne tako za začetnike kot tudi za že aktivne posameznike, saj si lahko vsak prilagodi zahtevnost glede na svoje sposobnosti.
FOTO DELAVNICA – bi radi svoj digitalni fotoaparat uporabljali kot pravi profesionalci? Vida Dimovska vas bo seznanila z osnovami, triki, škljoci, … da bodo vaše fotografije kot profesionalne! Ob 18h na LUFtu, pa ne pozabite na fotoaparat!
Koncert etno skupine GETONKA – Trio Getonka poustvarja glasbeno izročilo različnih evropskih tradicij. Njihov repertoar zajema paleto zvrsti, med katerimi najdemo tako sevdah, rembetiko, cigansko glasbo in starogradske pesmi, aranžmaji pa stremijo k verodostojni interpretaciji izvirnih oblik. Ob 18.30!
Koncert skupine TheWet – lokalna skupina vas bo spravila v gibanje ob 19.30h.
Vibe Department – ob 21h vas čaka posebna projekcija ob prijetni glasbi. VJ-ing ob 21h!
Grajska gostija – bi kuhalnico radi poslali na dopust? Grajska gostija je idealna priložnost, da to storite. Na Loškem gradu vas bodo čakali tako lokalni ponudniki kulinaričnih dobrot, kot tudi nekateri ponudniki svetovnih kuhinj. Vse skupaj pa bomo popestrili še z odlično izbiro pijač, kjer se bodo predstavili domači pivovarji, vinarji in žganjekuha. Dobimo se od 17h do 23h na Loškem gradu.
• Spremljevalni program: razne kulinarične dobrote, dobra glasba, za žilico dobrodelnosti: zbiranje materiala za zavetišča. Od 17h do 23h.

OPOMBA: Vse delavnice so brezplačne, zastonj, for free, djabe, … Čisto zares! Za izkoristit! Se vidimo na LUFtu!